Huize Rafael
Brusselsestraat 146 - 3000 Leuven
info@huizerafael.be

 

Parkeren auto

Bent u met de auto?  Wij bieden u graag een overdekte staanplaats aan op 200m van het hotel voor maar 10 euro per nacht (reserveren noodzakelijk!).  In Leuven is binnen de ring OVERAL parkeren ofwel betalend (1,5 euro per uur tussen 7u en 21u) of met de blauwe parkeerschijf (max 2 uur).  Lang-parkeren is o.a. mogelijk onder het Ladeuzeplein (15 min. te voet van het hotel) en dit kost 18 euro voor 24u. Ofwel een gratis parking aan de rand van Leuven (15 min. te voet van het hotel), dat er een parkeerplaats vrij gaat zijn, mag ik u niet garanderen.

Voorwaarden Parkeergelegenheid Huize Rafael:
- U parkeert alléén op de voor u voorziene plaats.  Startuur 14u op de eerste dag en vertrekuur 11u op de laatste dag.
- Indien de parkeerplaats niet op tijd vrij is of u parkeert op een andere dan de voorziene plaats, zal automatisch een administratieve boete van 50 euro aangerekend worden.  Daarbij wordt voorbehoud gemaakt voor extra kosten ten gevolge van een eis van de rechtmatige huurder.
- Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal of schade van een auto en/of van de zich daarin, daarbij of daarop bevindende goederen.  De stalling gebeurd op eigen risico.
- Opslag van welke aard dan ook is niet toegestaan.
- Indien, om welke reden ook, de parkeerplaats niet beschikbaar is op het afgesproken moment zal maximaal de betaalde huurprijs worden terugbetaald.  Er kan nooit sprake zijn van een schadevergoeding.  
-Indien de auto in de garage geblokkeerd staat, om welke reden ook, zullen wij al het mogelijke doen om de wagen terug vrij te krijgen.  Er kunnen echter geen garanties geboden worden, noch zal er een schadevergoeding betaald worden.

Stallen fiets
Wij beschikken ook over een plaats voor het stallen van fietsen. Geef bij uw reservatie aan of u met de fiets komt, zodat u zeker een plaatsje hebt.

Huize Rafael - Brusselsestraat 146 - 3000 Leuven - +32 - (0) 489 424172 -- info@huizerafael.be